Bockarna Bruse

Av Catarina Kruusval

4/5
16
SIDOR
63
OMDÖMEN
2012
UTGIVEN
0-3
LÄSÅLDER

Catarina Kruusvals vispekböcker har gjort dundersuccé. Nu kommer en ny serie med barnens första sagor - samma koncept men i lite större format och ett par sidor tjockare. Bockarna Bruse och Guldlock är de två första sagorna i serien.

Sagan om Bockarna Bruse är en klassiker med alla de rätta sagoingredienserna. Där finns det elaka trollet som bor under bron som bockarna ska traska över. Bockarna skulle lätt kunna bli hans middagsmat, men givetvis överlistar de tre bockarna det dumma trollet!

Catarina Kruusval fångar på pricken den härliga sommarstämningen och bockarnas bekymmersfria liv ända tills det ruskiga trollet dyker upp. Och vilket troll sen, både gosigt och farligt på samma gång.

Små barns favoritböcker ska tåla ömsint och oöm behandling - allt efter humör. Då är det perfekt att den första, egna sagoboken har stadiga kartongblad! Och Catarina Kruusval vet precis hur sagobilder ska se ut! I den här boken brer hon på med härlig natur, ett ruskigt troll och tre sturska getter. Bilder med humor som håller för många omläsningar är hennes signum.

Författare
Catarina Kruusval
Illustratör
Catarina Kruusval
Språk
Svenska
Utgiven
2012-06-15
Förlag
Rabén & Sjögren
Genre
Skönlitteratur barn och ungdom
Läsålder
0-3
Antal sidor
16
Format
Boardbook
Vikt
189 gr
Bredd
177 mm
Höjd
180 mm
Tjocklek
11 mm
ISBN
9789129683424