Apor och andra djur

Av Jan Lööf

4/5
14
SIDOR
8
OMDÖMEN
2015
UTGIVEN
0-3
LÄSÅLDER

Jan Lööf är en mästare på att teckna exotiska djur som både stora och små tycker är underbara att titta på. Bilderna presenteras i ett stadigt litet format för de allra yngsta.

Här kan man peka på noshörningar, elefanter, zebror, lejon och så klart på en massa härliga apor. Tydliga konturlinjer och klara färger gör det enkelt för de yngsta barnen att känna igen djuren.

”Nalleböckerna” är nybörjarböcker med kvalité för de allra minsta barnen. Små greppvänliga böcker som tål att läsas högt, dreglas på och bläddras i om och om igen. ”Nalleböckerna” är en serie med favoritböcker och karaktärer som omarbetats för att passa de yngsta läsarna i både format och innehåll.

År 2014 kom Ingrids första djurbok av Katerina Janouch och Mervi Lindman, Nu kör vi! av Jan Lööf, Viggos lilla ordbok av Birgitta Westin och Mati Lepp samt Leka tittut! av Maria Nilsson Thore och Annika Thore.

Nu kommer Apor och andra djur och tre nya titlar: God natt Ingrid av Katerina Janouch och Mervi Lindman, Djurungar på gården av Oskar Jonsson samt Gunga högt! av Maria Nilsson Thore och Annika Thore.

Författare
Jan Lööf
Formgivare
Lena Thunell
Illustratör
Jan Lööf
Språk
Svenska
Utgiven
2015-05-04
Förlag
Bonnier Carlsen
Serie
Nalle
Genre
Skönlitteratur barn och ungdom
Läsålder
0-3
Antal sidor
14
Format
Boardbook
Vikt
135 gr
Bredd
150 mm
Höjd
160 mm
Tjocklek
11 mm
ISBN
9789163883705